• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Afviser bud på 580 millioner fra Manchester United

Foto: Getty Images

Manchester United har budt et stort millionbeløb på den engelske stjerne. Og de har fået nej.

Af Victor Risager

Manchester United har været sat i forbindelse med offensivstjernen Jadon Sancho fra Borussia Dortmund længe, men De Røde Djævles jagt på den unge englænder har lidt et knæk.

Ifølge flere medier har Borussia Dortmund nemlig takket nej til Manchester Uniteds bud på Jadon Sancho på 67 millioner pund, svarende til godt 580 millioner kroner. Det skriver flere engelske medier, heriblandt The Guardian og Goal.

Dortmund har efter sigende ingen intentioner om at sænke prisen på Sancho, og de kræver angiveligt hele 675 millioner kroner. Det er næsten 100 millioner mere, end hvad Manchester United har budt.

Torsdag forlød det ellers også fra blandt andre tyske Bild, at Manchester United er enige med den 21-årige engelske landsholdsspiller om en kontrakt. Ifølge The Guardian er de enige om en femårig aftale, som vil sikre Jadon Sancho en ugeløn på godt tre millioner kroner.

I de seneste sæsoner har englænderen, der har en fortid i Manchester Citys ungdomsafdeling, været en af Bundesligaens største stjerner.

Trods sine kun 21 år står Jadon Sancho noteret for 50 kasser og 64 oplæg på 137 kampe for Borussia Dortmund, som han kom til fra Manchester City inden 2017/18-sæsonen.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020