Premier League Mads Bye Marboe

Arteta: Aflyste derby af alle de rigtige grunde

Foto: Getty Images

Mikel Arteta affejer kritikken efter det aflyste North London Derby.

Af Mads Bye Marboe

Det imødesete North London Derby mellem Arsenal og Tottenham, der skulle have været afviklet i søndags, endte med at blive aflyst.

Arsenal havde flere ukampdygtige spillere på grund af både Covid-19, skader og Africa Cup of Nations og ønskede at få kampen udskydt, og det accepterede Premier League.

Efter følgende erklærede Tottenham sig uenige i beslutningen, men Mikel Arteta svarer nu igen og siger, at kampen blev aflyst af alle de rigtige grunde. Det gør han på pressemødet forud for torsdagens Carabao Cup-opgør mod Liverpool.

- Vi havde ikke nok spillere tilgængelige til at kunne konkurrere i en Premier League-kamp. Det er 100 procent garanteret.

- Men det er en no-win-situation. Da vi spillede de første tre kampe af sæsonen, hvor andre hold udskød deres kampe, spillede vi, men blev slagtet (af medierne, red.). "Vær ikke naive. Når I har så mange spillere ude, skal I ikke spille med jeres børn."

- Nu aflyste vi kampen af alle de rigtige grunde, tro mig, og så får vi den slags reaktioner igen. Men jeg tror, det er normalt.

Der er kampstart mod Liverpool klokken 20.45.