• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Glæde i Aston Villa efter ansættelsen af Johan Lange

Foto: Jab Christensen/Getty Images

Premier League-klubben er meget tilfreds med at have ansat danske Johan Lange, der skal være med til at skabe en rigtig stærk ledelse og fodboldklub.

Af Kenneth Jensen

De reddede livet i Premier League efter en stærk slutspurt, og dermed er det en klub fra øverste hylde i England, som Johan Lange er blevet ansat i.

Den nu tidligere tekniske direktør i FC København har fået jobbet som sportsdirektør i Aston Villa - karrierens helt store mulighed. Klubben har penge, og det virker sikkert, at Lange denne sommer skal ud og købe spillere.

En muighed, som han naturligvis ikke kunne sige nej til, og for Aston Villa var det også en mulighed for at få tilgang af en dygtig dansk direktør, som man håber på kan være med til at skabe klubben fremadrettet og sikre yderligere succes. Både i forhold til truppen, men også når det kommer til at skabe en god organisation.

Læs også:Johan Lange kunne ikke sige nej til Aston Villa: En unik mulighed

- Vi er tilfredse med at byde Johan velkommen til Aston Villa, og vi fortsætter med at bygge en verdensklasse-organisation, er de to delejere Nassef Sawiris og Wes Edens citerede for at sige til klubbens hjemmeside.

De fortæller videre:

- Den seneste sæson har vi været i stand til at klare en svær transition til Premier League, og vi er meget glade for at blive oppe. Men vi er ikke tilfredse, før vi når vores mål om kontinuerlig succes i toppen af europæisk fodbold.

Læs også:Bombe: Johan Lange bliver sportsdirektør i Premier League-klub

- Vi har taget nogle signifikante skridt i forhold til at bygge en organisation og kultur, der sikrer succes. Vi har lavet markante investeringer i vores akademi ved at opgradere faciliteterne og hente talentfulde ledere til. Vi har også investeret meget i vores kvinde-hold, der er rykket op i den øverste del af kvinde-fodbolden.

- Dette er en stor mulighed for at forbedre os. Vi er begejstrede over at skulle arbejde med Johan og for at styrke vores analyse, sportsvidenskab, talentrekruttering og spillerudviklingsprogrammer.

- Vi er enormt optimistiske omkring fremtiden i Aston Villa, og vi er fast besluttede på at investere videre i klubbens succes.

Johan Lange skifter til Birmingham-klubben efter seks år som teknisk direktør i FC København.

Læs også:Blog: Tivolikampen om en Europa League-billet skal skrottes

Læs også:Her er programmet for Superligaen: FCK og Brøndby i tidligt møde

Læs også:Officielt: Telia Parken bliver tom mod Istanbul - FCK er sure på UEFA

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020