Video : Tipsbladet
Premier League

Atalanta kigger på dansk landsholdsspiller

Den italienske storklub er muligvis ikke færdig med at købe danske spillere - klubben kigger nu på en endnu en dansk landsholdsspiller.

De har Joakim Mæhle og Rasmus Højlund i truppen, men den italienske klub Atalanta er måske ikke færdig med at købe danske spillere.

Ifølge det italienske medie Tuttoatalanta.com kigger Atalanta på endnu en dansker.

Og klubben fra Bergamo får virkelig muligheden for at se danskeren an, når Atalata på lørdag står over for klubben og danskeren i en testkamp.

Der er tale om Bournemouths danske midtbanespiller Philip Billing.

De to klubber mødes som sagt på lørdag, og ifølge mediet er Atalanta interesseret i Billing, der beskrives som en solid midtbanespiller.

Den tidligere Huddersfield-dansker scorede syv gange i sidste sæson, hvor han var med til at sikre Bournemouth overlevelse i Premier League.

Philip Billings kontrakt løber ud om et år, og det kan måske få Bournemouth til at sælge den 27-årige dansker, hvis han ikke ønsker at forlænge.

Billing har ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 20 millioner euro.

Mens Billing kan være på vej til Italien, kan Rasmus Højlund ryge den anden vej. Men Manchester United har modtaget en nedslående melding fra det italienske - læs mere om den historie her.