Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Championship-klub vil leje Zohore

Kenneth Zohore har angiveligt et lejetilbud liggende fra Middlesbrough.

Kenneth Zohore havde langt til spilletid i West Bromwich i sidste sæson, og oprykningen til Premier League har ikke ligefrem forbedret danskerens muligheder.

Så det ligner, at Zohore skal væk, og han kommer efter sigende ikke til at mangle bejlere.

Læs også:FCK-målmand lavede også det forbudte skifte: Der var en del had

For få dage siden skrev Birmingham Mail, at flere klubber allerede har spurgt ind til Zohore, og nu kan The Northern Echo følge op på historien. Lokalmediet erfarer, at Middlesbrough forsøger at leje angriberen.

Zohore arbejdede for år tilbage sammen med Middlesbrough-manager Neil Warnock i Cardiff, og den rutinerede træner husker tilbage på samarbejdet med stor glæde.

Læs også:West Brom sætter Zohore til salg: Vi skal være kloge på transfermarkedet

- Han er en god spiller. Vi gjorde det rigtig godt med ham. Da jeg kom til Cardiff, ville de have, at jeg skulle skille mig af med ham på en fri transfer, fortæller Warnock til The Northern Echo og uddyber:

- Jeg tror, alle ved, at han spillede to tredjedele af en sæson for mig, hvor han var oustanding og hjalp os til oprykning. Nu forestiller jeg mig, at han har en meget lukrativ kontrakt med West Bromwich i Premier League, og held og lykke til ham.

Selvom Warnoch umiddelbart afviser, at en Zohore-handel kan blive en realitet, erkender han samtidig, at han er på jagt efter et par angribere.

Læs også:Horsens-komet blev Superligaens yngste målscorer

Læs også:Kevin Mensah: Det vigtigste er at få nogle kilometer i benene

Læs også:Göteborg-træner om FCK: Det sværeste hold vi kunne trække