• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Nu vil de slæbe Ronaldo i retten

Foto: Getty Images

Bruddet mellem Cristiano Ronaldo og Manchester United tegner til at blive grimt.

Af Lars Gram-Hanssen

Erik ten Hag er rasende på Cristiano Ronaldo og Manchester United er klar til at slæbe portugiseren i retten. 

Sådan lyder det i hvert fald fra The Times, der fredag skriver, at det er 'næsten sikkert', at Ronaldo har spillet sin sidste kamp for Manchester United. 

Ifølge The Times er Cristiano Ronaldo ikke længere velkommen på Manchester Uniteds træningsanlæg, Carrington, efter portugiserens kontroversielle interview med Piers Morgan. 

The Times skriver også, at Erik ten Hags er 'rasende' over Cristiano Ronaldos angreb på cheftræneren og klubbens ledelse. 

Ideelt set ønsker Manchester United at rive Cristiano Ronaldos kontrakt itu, skriver The Times, og klubben har sat advokater til at undersøge, om der er grundlag for at trække angriberen i retten. 

Manchester United meddelte tidligere fredag, at klubben har taget 'passende træk' som respons på Cristiano Ronaldos interview, men klubben meddelte samtidig, at man ikke vil kommentere sagen yderligere, før konklusionen er på plads. 

I interviewet med Piers Morgan udtalte Cristiano Ronaldo desuden, at han potentielt kan indstille karrieren allerede om en måneds tid. Det kan du læse mere om her