• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kristian Porse

Avis: Vrede spillere revsede Solskjær på krisemøde

Foto: Getty Images

Flere spillere i Manchester United-truppen kom med kritikpunkter til træneren.

Af Kristian Porse

Tirsdag blev der angiveligt afholdt et krisemøde i Manchester United, hvor spillerne, cheftræner Ole Gunnar Solskjær og den resterende stab var til stede. 

Det skriver den engelske avis The Times. 

Formålet med mødet var at få renset luften i truppen efter søndagens fatale nederlag til Liverpool, der angiveligt har fået ledelsen i Manchester United til at tvivle på Solskjær.

Ifølge avisen gik mødet på ingen måde stille for sig. Flere spillere skulle angiveligt på kryds og tværs have beskyldt hinanden for manglende motivation i træning, dårlig indsats til kampe og så videre. 

Den helt store kritik gik dog til cheftrænere Ole Gunnar Solskjær. The Times skriver, at den norske træner blev mødt af flere kritiske spørgsmål fra uforstående spillere. Én unavngivet spiller var blandt andet meget utilfreds med, at træneren altid foretrak de samme spillere, uanset hvor hårdt et arbejde der blev lavet til træning. 

Én anden, unavngivet spiller havde sågar stilt spørgsmålstegn ved managerens beslutning om at gøre Harry Maguire til anfører blot seks måneder efter stopperens start i klubben. 

Som The Times forstår det, føler Ole Gunnar Solskjær og hans stab sig på ingen måde sikre i jobbet, selvom det forlyder, at United-ledelsen har givet dem tre kampe mere til at bevise sig. 

Den første af de tre finder sted på lørdag, hvor Manchester United tørner sammen med Totteham.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020