Foto: Getty Images
Premier League

Billing om mål mod United: Så åbning fra bænken

Philip Billing begyndte på bænken i kampen mod Manchester United, og det åbnede hans øjne.

Den danske midtbanespiller Philip Billing fik lørdag en stor rolle i Bournemouths kamp mod Manchester United, da han stod bag deres andet mål i deres flotte 3-0-sejr. 

I et interview efterfølgende med Viaplay fortæller danskeren om, at de selv var et træt hold, der havde haft tre kampe på en uge.

Selv kom han ind efter 58 minutters spil, og godt ti minutter senere havde han scoret til 2-0, hvor han takkede manden bag oplægget, ligesom han peger på, at han kunne se muligheder fra sin plads ved sidelinjen i løbet af kampen, inden han kom ind.

- Det er altid fedt at få scoret et mål. Jeg kunne se åbningen fra bænken, når vi var i angreb, og jeg tænkte, at jeg med mine friske ben kunne løbe frem og gøre ondt på dem. Heldigvis lagde Tav (Tavernier red.) en god bold op for mig, og så angreb jeg den.

Sejren over United er desuden noget af det største, som han har prøvet.

- Det er nok en af de bedste. Særligt når det kommer til præstationen. Og resultatet at slå Manchester United her. Det er første gang for mig. Jeg har kun slået dem på hjemmebane. Det er højt oppe og nok øverst, siger han og fortsætter:

- Det er et fedt sted at spille, og det er aldrig skidt at slå United, lyder det fra Philip Billing.

Målet kan ses i videoen øverst i artiklen.

Læs mere om kampen her.