• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brentford hiver dansk talent op: En succeshistorie

Foto: Getty Images

Endnu en dansker kommer i førsteholdstruppen i Brentford.

Af Victor Risager

Der er en masse danskere på førsteholdet i Brentford, og mens landsholdsbobleren Henrik Dalsgaard forlader Premier League-oprykkerne til fordel for FC Midtjylland denne sommer, er der fundet plads til endnu en spiller med rødbedefarvet pas i truppen.

Manager Thomas Frank og kompagni hiver nemlig det danske midtbanetalent Mads Bidstrup op i førsteholdstruppen. Det meddeler Brentford på sin hjemmeside.

20-årige Mads Bidstrup har en fortid i FC København og RB Leipzig, og han kom til den engelske klub sidste sommer. Mod slutningen af den forgangne sæson debuterede det danske talent for Brentford og fik spilletid i fem af sæsonens sidste seks kampe. Nu er der udsigt til spilletid i Premier League for Bidstrup.

Manager Thomas Frank kalder midtbanespillerens udvikling for en succeshistorie.   

- Jeg synes, Mads er endnu en succeshistorie fra B-holdet og den strategi, som vi har for at få unge spillere igennem. Han kom til os for et år siden, selvfølgelig med planen om at få ham forfremmet til førsteholdet på et tidspunkt. Han var uheldig med en knæskade, men han er kommet igennem det og er et rigtig godt sted nu.

- Han har vist en utrolig mentalitet og træningsindsats, og jeg tror, han kan spille som 6’er eller 8’er. Hans presspil er fremragende i det område, som han er i stand til at dække på banen, og han har også et godt tempo med bolden og med at få den fremad. Han går en meget spændende fremtid i møde, og vi kan ikke vente med at fortsætte med at udvikle ham, siger Thomas Frank ifølge Brentfords hjemmeside.

Foruden Mads Bidstrup er danske Mads Bech Sørensen, Mads Roerslev, Luka Racic, Mathias Jensen og Christian Nørgaard i førsteholdstruppen. Emiliano Marcondes var også en profil i den forgangne sæson, men har kontraktudløb. 

Marcondes forhandler ifølge eget udsagn med Brentford, men der er også interesse fra flere store ligaer. Læs et interview med ham her.  

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020