• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brentford jagter direkte oprykning: Det bliver ikke let

Foto: Getty Images

Brentford har selvtilliden i orden, men det bliver ikke nemt at overhale West Bromwich og sikre direkte oprykning, understreger den danske back.

Af Victor Risager

Danskerklubben Brentford har været flyvende i Championship i denne sæson, og med tre runder igen er de fortsat i spil til at tage en af de to direkte oprykningspladser til Premier League.

Thomas Franks mandskab er således på tredjepladsen og er tre point efter West Bromwich, der er nummer to i rækken. Til gengæld har Brentford været imponerende siden genstarten, hvor det er blevet til seks ud af seks sejre, mens West Bromwich har været mere vaklende og kun hentet tre sejre på seks kampe.

Selvom selvtilliden også er skyhøj hos Brentford, bliver det ikke en nem opgave at overhale West Bromwich. Det understreger Mads Roerslev.

Læs også:Braithwaites chance? Barca-stjerne ude med muskelskade

- Selvfølgelig er vi selvsikre. Vi er et meget selvsikkert hold. Men vi ved, at den næste kamp er den sværeste og den vigtigste, så vi slapper aldrig af og fortsætter bare derudaf og fokuserer på den.

- Nu er der kun få kampe tilbage, og nu kommer den rigtige udfordring. Vi ved alle, hvad målet er, men vi ved også, at det ikke bliver let. Selv mod holdene, der ligger lavere i tabellen, skal vi levere en toppræstation hver gang, siger Mads Roerslev til Brentfords hjemmeside.

Selv har den unge back fået godt med spilletid i de seneste to kampe, hvor Henrik Dalsgaard har været ukampdygtig.

Læs også:FCM vil rotere mod AGF - Ronnie Schwartz får chancen

- Det er altid rart at spille, og selvfølgelig vil jeg altid give alt for holdet og vise Thomas Frank, at jeg er klar, når Henrik ikke er. Og jeg vil være i konkurrencen om at spille højre back, så jeg er rigtig glad for minutterne, siger han.

Brentford skal spille mod Preston, Stoke og Barnsley i de kommende uger. 

Læs også:Optakt: AGF - FC Midtjylland

Læs også:Mads Emil Madsens kommende klub skifter træner

Læs også:Groningen-dansker skal spille sammen med Robben: Det er helt vildt

Superliga

Mere Superliga

Fokus