• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Brentford meldes interesseret i Liverpool-spiller

Foto: Getty Images

Premier League-oprykker er ude efter ung kantspiller fra Liverpool, skriver engelsk medie.

Af Victor Risager

Brentford skal spille i Premier League til den kommende sæson, og i den forbindelse er danskerkolonien efter sigende interesseret i at handle hos Liverpool. Thomas Frank og kompagni er efter sigende en af flere klubber, der lurer på talentet Harvey Elliott.

Det skriver mediet Lancashire Telegraph.

18-årige Harvey Elliott var i den forgangne sæson udlejet fra Liverpool til Blackburn Rovers i den næstbedste engelske række, hvor han var en profil med syv mål og 11 oplæg på 41 kampe. De 11 assister var næstflest i Championship.

Af den grund er Blackburn ifølge mediet friske på at forlænge lejeaftalen, mens de to Premier League-oprykkere Brentford og Watford også nævnes som bejlere til kantspilleren.  

Lancashire Telegraph skriver til gengæld, at en handel ikke vil falde på plads lige med det samme. Harvey Elliott vil få chancen for at imponere Liverpool-træner Jürgen Klopp denne sommer, hvor han vil få spilletid med førsteholdet, mens flere spillere er til EM.

Harvey Elliott har længe været betragtet som et af de største talenter i England, og inden Liverpool hentede ham fra Fulham i 2019, nåede han at slå nogle rekorder i engelsk fodbold. I 2019 blev kantspilleren således Premier Leagues yngste debutant nogensinde i en alder af 16 år og 30 dage.

Brentford har netop mistet en offensivspiller i form af danske Emiliano Marcondes, som rygtes til flere andre klubber. Læs mere om det her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020