• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Bruno Fernandes scorede månedens mål: Et af de bedste i min karriere

Foto: Getty Images

Bruno Fernandes er ikke blot kåret til månedens spiller i Premier League. Hans ene mål mod Brighton er også udvalgt som månedens bedste. Det er et af de bedste i hans karriere, udtaler portugiseren.

Af Andreas Arp

Bruno Fernandes har taget Manchester United og Premier League med storm siden skiftet fra portugisiske Sporting tilbage i januar.

Midtbanespilleren blev for nyligt kåret til månedens spiller i ligaen for anden gang i træk, og oven i hatten blev portugiserens 3-0-mål mod Brighton også kåret til månedens bedste.

Målet faldt efter et flot kontraangreb fra Manchester United, der sluttede af med en fremadstormerende Bruno Fernandes, der flugtede bolden i netmaskerne.

- Den måde, som vi spillede på og scorede det mål på, gør, at det er et af de bedste mål, jeg nogensinde har scoret fra et holdperspektiv, siger Fernandes selv om målet til klubbens hjemmeside og fortsætter.

- Målet er et resultat af teamwork. H (Harry Maguire red.) vinder bolden, Nemanja (Matic red.) spiller den videre, og Mason (Greenwood red.) tager et fantastisk løb. Rashy (Marcus Rashford red.) tager også et perfekt løb og kommer så hurtigt mod mål, at forsvarsspillerne vidste, at de ikke kunne give ham plads, hvis han ikke skulle score. Det giver mere plads til mig, og når indlægget kommer, skal jeg bare score målet. 

Manchester United har endnu ikke tabt en kamp med Bruno Fernandes på holdet. Mandag skal de forsøge at fortsætte formen, når de møder Southampton.

Se eller gense det fine mål i videoen over artiklen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus