Video : Tipsbladet
Premier League

- Casemiro bør arresteres af politiet

Tidligere Premier League-angriber går hårdt til Manchester United-stjernen Casemiro for kvælertaget på Will Hughes.

Manchester United-stjernen Casemiro er ikke med i de kommende tre opgør for "De Røde Djævle", efter at brasilianeren er blevet idømt karantæne for at tage kvælertag på Crystal Palace-spilleren Will Hughes i weekendens kamp.

Karantænen er fuldstændig på sin plads, mener den tidligere Aston Villa-spiller Gabby Agbonlahor, der erhverver sig som fodboldekspert på det engelske medie Talksport.

Han kunne absolut ikke lide at se halsgrebet fra Casemiro.

- Casemiro troede, han var Brock Lesnar, der kæmpede i UFC. Han lagde hænderne om Will Hughes' hals, og det burde han virkelig blive arresteret for. Børn sidder og ser Casemiro tage kvælertag på en modstander. Det er fodbold, og sådan noget hører ikke hjemme, siger Agbonlahor. 

Den brasilianske midtbanespiller er som nævnt blevet idømt tre spilledages karantæne, men Gabriel Agbonlahor mener, at Manchester United også bør straffe Casemiro ved eksempelvis at trække ham i løn.

Manchester United-manager Erik ten Hag har fastslået, at han ikke er tilfreds med den straf, Casemiro har modtaget. Hollænderen har påpeget, at mange spillere deltog i tumulten, og at det ikke er retvisende kun at straffe Casemiro hårdt.

Manchester United vandt opgøret med 2-1 over Crystal Palace.