Christian Eriksen scorer i første kamp for Man Utd

Dagen efter Christian Eriksens første arbejdsdag i Manchester United scorede den danske stjernespiller sit første mål.

Christian Eriksen spillede onsdag sine første minutter for Manchester United, og det blev en rigtig god oplevelse for den danske landsholdsstjerne, der havde første arbejdsdag i storklubben tirsdag.

Manchester United mødte Wrexham i en testkamp på klubbens træningsanlæg Carrington, og Christian Eriksen scorede i opgøret, skriver både Manchester Evening News og Daily Mail.

Det er dog meget småt med informationer om testkampen, der blev spillet bag lukkede døre og ikke streamet ud til omverdenen. Derfor er der heller ingen medier, der kan berette ret meget om opgøret.

Ifølge Twitter-brugeren RobRyanRed, der udgiver en podcast om Wrexham og følger klubben tæt, vandt Manchester United kampen med 4-1. Christian Eriksen scorede i første halvleg.

Foruden Christian Eriksen skal også Lisandro Martinez have fået sin uofficielle debut for Manchester United i opgøret mod Wrexham - et opgør, der ifølge Daily Mail blev overværet af Cristiano Ronaldo fra sidelinjen.

I weekenden skal Manchester United spille to venskabskampe - mod Atletico Madrid og Rayo Vallecano - og her vil offentligheden kunne kigge med. Christian Eriksen ventes at få spilletid i det ene af de to opgør.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.