City fumler på udebane igen: Bagud to gange mod Winston Reid

Manchester City fik 2-2 mod West Ham i endnu en udekamp, hvor storholdet kom i store problemer.

Manchester City er blot det niendebedste hold til at spille på udebane i Premier League i denne sæson. Lørdag aften blev det igen til et skidt resultat for milliardær-holdet, da de skulle møde West Ham med dansk-new zealandske Winston Reid på holdet.

Her blev det til en deler mellem de to hold efter en 2-2-kamp, hvor Manchester City flere gange lignede et hold i store vanskeligheder. Første gang kom allerede i kampens første minut, da Enner Valencia sparkede bolden i mål. I en situation hvor Yaya Toure lignede en mand, der var kommet på afveje fra sit alderdomshjem.

City kom dog hurtigt tilbage, da Kun Agüero efter otte minutter blev nedlagt i feltet af Jenkinson. Agüero omsatte selv til scoring og fik givet Manchester City-holdet lidt ro til at arbejde sig tilbage i kampen.

Men i anden halvleg koksede det igen for dem ni minutter efter pausen. På et indkast smed Antonio bolden ind i feltet til Enner Valencia, der kunne score sit andet mål i kampen. Her var synderne for Manchester City den dyrt indkøbte forsvarer Otamendi, der ikke var opmærksom på opdækningen. Joe Hart kunne tilmed også have gået ud i bolden tidligere.

Med under ti minutter tilbage af kampen var det igen Agüero, der skulle redde holdet, da bolden faldt ned for fødderne af ham i feltet. Det skete efter, at West Ham var begyndt at åbne mere op i deres forsvarsorganisation.

Resultatet betyder, at City nu er tre point efter Leicester i toppen. Arsenal er på samme pointantal som City, men de møder søndag Chelsea, hvor de har muligheden for at rykke fra City i topstriden.