Video : Tipsbladet
Premier League

City-stjerne er årets spiller i Premier League

Phil Foden er netop blevet kåret til den prestigefyldte pris.

Erling Haaland er topscorer i Premier League, men må se sig slået af en holdkammerat.

Det er nemlig ikke den store nordmand, der er blevet kronet som årets spiller i Premier League, men derimod hans holdkammerat Phil Foden. 

- At vinde denne her pris er en bedrift, som jeg er virkelig stolt af. Premier League er anerkendt som verdens bedste liga, og det er en fornøjelse at være blevet nomineret sammen med så mange andre dygtige spillere, som alle har haft nogle helt specielle sæsoner for deres respektive klubber, lyder det fra hovedpersonen selv.

Phil Foden har da også haft en imponerende sæson med Manchester City, hvor det er blevet til hele 17 mål og otte assist fordelt over 34 kampe i Premier League. 

Den 23-årige Manchester City-stjerne vandt den fornemme pris for snuden af Bukayo Saka, Declan Rice, Martin Ødegaard, Alexander Isak, Ollie Watkins, Virgil Van Dijk, Erling Haaland og Cole Palmer.

Sidstnævnte fik dog alligevel en personlig hæder med på vejen, da han for nyligt blev udråbt som årets unge spiller i Premier League.

Søndag eftermiddag kan Phil Foden og co. også lade sig kåre som engelske mestre, såfremt det lykkes dem at slå West Ham hjemme på Etihad Stadium.