Video : Tipsbladet
Premier League

Conte sviner Tottenham-holdet: Egoistiske spillere

Antonio Conte påpeger, at mandskabet ikke kan lide at spille under pres og stress.

Tottenham smed lørdag en 3-1-føring i de sidste 16 minutter af kampen mod Southampton, og det var tydeligt mere end, hvad cheftræner Antonio Conte kunne klare at se fra sit Spurs-mandskab.

Efter kampen gik han hårdt efter spillerne ved pressemødet. Det skriver Sky Sports.

- Vores situation i den sidste måned er ikke så god. Og jeg er ikke vant til at se den slags situationer. Jeg kan få øje på en masse egoistiske spillere, og jeg ser ikke et hold, lyder det fra den italienske træner.

Det kommer da også efter en tid, hvor de både er røget ud af FA Cuppen og Champions League, som altså betyder, at de også i denne sæson kommer til at gå på sommerferie uden trofæer. En tradition, som de har holdt fast i siden 2008.

Den tynde høst har Conte da også en forklaring på.

- Fordi de er vant til det her. De spiller ikke for noget stort, nej. De kan ikke lide at spille under pres. De kan ikke lide at spille under stress. Det er rart på den måde. Det er Tottenhams historie. Ejeren har været her i 20 år, og de vinder aldrig noget. Hvorfor? Fejlen er kun klubben eller enhver manager, der har været her, fortæller Conte.

Antonio Contes kontrakt med Tottenham udløber til sommer.

Tidligere har han stået i spidsen for Juventus, Chelsea og Inter, hvor han alle steder vandt mesterskabet. Derudover har han også været landstræner for Italien.