Video : Tipsbladet
Premier League

Damsgaard om annulleret mål: Der var ikke frispark

Mikkel Damsgaard forstår ikke, hvordan hans scoring kunne blev annulleret.

Brentford vandt lørdag med 2-0 i Premier League over Sheffield United, hvor danske Mikkel Damsgaard kom til at spille en stor rolle. Han lagde nemlig op til det selvmål, som bragte London-klubben foran.

Derudover fik han også selv sendt bolden i nettet efter en smart frisparkskombination. Det endte dog med, at dommeren valgte at annullere det lækre mål efter et kig på VAR. Selv undrer Damsgaard sig over den kendelse.

Det fortæller han på Viaplay.

- Jeg var selvfølgelig glad og så skuffet over at se, at der blev dømt et frispark. Jeg har lige set det igen, og jeg synes, det er svært at lave et frispark der. Jeg synes ikke, at der var frispark, siger han og fortsætter:

- Desværre må jeg vente på mit første mål, men forhåbentlig kommer det snart, lyder det fra Mikkel Damsgaard.

Situationen kan ses i videoen i toppen af artiklen.

For Brentford var det også en længeventet sejr, da de ikke havde vundet i ni kampe. Nu håber den danske offensivspiller på, at det kan blive startskuddet til noget mere. 

- Forhåbentlig kan vi tage den selvtillid fra sejren og måske få en sejrsstime, men vi må tage en kamp ad gangen. Men forhåbentlig er det startet på noget godt, fortæller Mikkel Damsgaard.

I det hele taget peger han på, at det nok skal blive fejret, at det nu lykkedes for dem at få scoret.