• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Daniel Sturridge tilbage i træning for engelsk landshold

Daniel Sturridge tilbage i træning for engelsk landshold
Foto: Polfoto/Jean-christophe Bott

Daniel Sturridge vendte mandag tilbage til træning for Roy Hodgsons engelske mandskab.

Af Gustav Tornby

Liverpool-angriberen Daniel Sturridge gik glip af Englands 2-1-sejr over Australien på Sunderlands Stadium of Light sidste fredag grundet en skade i låret. 

Han er den eneste spiller i truppen, der ikke har været en del af de to seneste venskabskampe - og oven på Marcus Rashfords imponerende landsholdsdebut mod Australien er Sturridge i fare for at blive udeladt af Hodgsons trup. 

Marcus Rashford scorede nemlig 138 sekunder inde i sin landsholdsdebut, og oven på den lejlighed har Hodgson beskrevet ham som en seriøs bejler til at blive en del af den engelske landsholdstrup til sommerens EM-slutrunde i Frankrig. 

Der er dog positive nyheder for Sturridge. Sky Sports skriver nemlig mandag, at Sturridge var med i mandagens træning på samme niveau som de andre. 

Hodgson skal annoncere sin endelige trup til slutrunden i Frankrig tirsdag og to spillere foruden midtbanespilleren Fabian Delph skal udelades af truppen. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...