• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Dansk målmand hyldet i udlandet

Foto: Getty Images

Daniel Iversen leverede storartet i den seneste uge for Preston.

Af Oliver Okstrøm

Den danske målmand Daniel Iversen er også i denne sæson udlejet fra Leicester til Preston, og her har han senest gjort det så godt, at han er på ugens hold i den næstbedste engelske række.

Det oplyser Championship-ligaen på dens twitter-profil.

Udnævnelsen kommer efter 2-1-sejren over Queens Park Rangers, hvor danskerens præstationer altså var meget medvirkende til, at det blev til tre point for Preston-mandskabet, som hører til i midten af turneringen.

Det er desuden statistikerne fra Whoscored, som vælger de 11 spillere, som er på ugens hold. Dermed er det altså data, som er bag valget af den danske målmand og de øvrige ti.

Denne sæson har budt på flere opture for Iversen. Senest har han været med det danske landshold, hvor det dog som altid er Kasper Schmeichel, som er førstevalget. Det er det pudsigt nok også i den klub, som ejer ham, Leicester.

I sidste sæson var Iversen ligeledes i Preston, hvor det dog kun var i den sidste halvdel. Ellers har han været udlånt til Oldham, Rotherham og belgiske Leuven efter han skiftede fra EfB til Leicester i 2016 som ganske ung.

Lejeaftalen med Preston udløber efter denne sæson.

Iversen har også dansk selskab i sin nuværende klub i form af angriberen Emil Riis, som fik frarøvet en scoring i kampen mod QPR. Læs mere om det her.