• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Dansker bliver andenmålmand i Leicester

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsbobler bliver ikke førstevalget i Leicester City.

Af Victor Risager

Kasper Schmeichel forlod i sidste uge Leicester City, og siden har der været uvished på målmandsposten i Premier League-klubben.

Brendan Rodgers, cheftræner i Leicester, var inden weekendens premiere kryptisk om, hvorvidt Danny Ward eller danske Daniel Iversen ville tage posten. Bare vent og se, lød det fra ham.

I premieren stod Danny Ward så, og det var en klokkeklar indikation om, at målmandskampen er afgjort. Det fastslår Leicester-træneren efterfølgende over for LeicestershireLive. 

- Det er den, i høj grad. Jeg har altid sagt om Danny Ward, at jeg føler, at han er en førstemålmand, og han har trøjenummer 1, siger Brendan Rodgers og tilføjer:

- Jeg synes, man så hans [Danny Wards] tilstedeværelse. Han kommanderede boksen, han kom efter indlæg, og han er også meget god med sine fødder. Han fortjener muligheden for at spille.

- Vi har en ung målmand bagved i Daniel Iversen, som har gjort det rigtig godt ude på lån.

Samtidig fortæller Rodgers, at Leicester gerne vil hente en ny tredjemålmand, så man kan udleje 22-årige Jakub Stolarczyk for den kommende sæson.

Daniel Iversen, der er 25 år, kan dermed se frem til en sæson med begrænset spilletid som andenmålmand. Spørgsmålet er, om landsholdsbobleren så bliver aktuel til Kasper Hjulmands trup til VM senere på året. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.