Dansker på tavlen: Brentford tilbage på sporet

Mads Bech Sørensen kom i rampelyset, da Brentford kom tilbage på sporet med en sejr over Sheffield Wednesday i Championship.

Onsdag aften fik Thomas Frank og Brentford vendt skuden efter tre nederlag i træk i Championship med en sejr på 3-0 hjemme over Sheffield Wednesday.

Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen og Mads Bech Sørensen var alle med i startopstillingen, da danskerklubben var i aktion på eget græs i jagten på tre point.

Den danske trio og resten af Brentford-mandskabet bragte sig i front godt halvvejs inde i første halvleg. Bryan Mbuemo blev noteret for scoringen til 1-0, som også blev stillingen til pause.

Efter pausen formåede hjemmeholdet at udbygge føringen. Igen var Mbuemo på spil, da han leverede en assist til Saman Ghoddos, som sendte bolden i netmaskerne til 2-0.

Med små ti minutter igen lykkedes det Mads Bech Sørensen at cementere sejren. Den danske midtstopper scorede kampen sidste scoring til 3-0, hvorfor sejren var hjemme for Brentford.

I slutminutterne fik Emiliano Marcondes comeback, efter han har siddet ude med en skade siden begyndelsen af januar.

Kampen sluttede 3-0. Dermed kunne Franks tropper tage alle tre point og holde sig til i toppen af den næstbedste engelske fodboldrække.

Med sejren ligger Brentford på en andenplads i Championship med syv point op til førerholdet Norwich.