• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- De bliver et reelt problem, hvis de får Eriksen

Foto: Getty Images

Ifølge Arsenal-ikonet Ian Wright er Christian Eriksen lige præcis den spillertype, som Tottenham har brug for nu.

Af Lars Gram-Hanssen

Det har været en sæson med både op- og nedture, men Tottenham ser ud til at slutte sæsonen med en flot fjerdeplads i Premier League. 

Og Antonio Contes mandskab kan blive endnu stærkere i næste sæson, hvis de henter en spiller som Christian Eriksen. Sådan lyder det nu fra den legendariske Arsenal-angriber Ian Wright. 

- Tottenham har brug for kreativitet på midtbanen. De har brug for et eller andet. De har brug for en spiller som Christian Eriksen, som kan binde holdet sammen. Så kommer Tottenham til at blive et reelt problem for andre hold, lyder det således, ifølge Evening Standard, fra Ian Wright. 

Det har til tider været en frustrerende sæson for Tottenham, hvor Antonio Conte i sine første måneder efter ansættelsen i november flere gange luftede en stor utilfredshed over tingenes tilstand i London-klubben.

Tingene er dog gået markant bedre siden januar, hvor Conte hentede Dejan Kulusevski og Rodrigo Bentancur i Juventus. Og forventningen er da også, at den italienske stjernetræner til sommer vil hente flere forstærkninger og i højere grad sætte sit præg på Tottenham-holdet. Spændende bliver det selvfølgelig at se, om der bliver tale om en genforening mellem Antonio Conte og Christian Eriksen, der i sidste sæson vandt det italienske mesterskab sammen i Inter.