Video : Tipsbladet
Premier League

Disse tre storklubber gik efter Højbjerg

Der har været bud efter Pierre-Emile Højbjerg fra øverste hylde i Europa.

Et af de interessante spørgsmål i januar omkring Danmarks A-landshold og Premier Leagues danskere var, om der skulle ske noget med Pierre-Emile Højbjerg.

Til ærgrelse for mange med rød-hvide følelser har Ange Postecoglou som ny Tottenham-cheftræner valgt, at Højbjerg primært skulle bruges som indskifter og rotationsspiller, og det har naturligt ført til interesse omkring den stærke danske midtbanespiller på transfermarkedet.

Som Tipsbladet tidligere på måneden kunne berette, var Tottenham med 18 måneder tilbage på Højbjergs kontrakt først og fremmest interesseret i at sælge midtbaneprofilen.

Men trods interesse fra flere kanter, tyder alt på, at Pierre-Emile Højbjerg tager minimum et halvt år til i Tottenham.

Med lidt over et døgn tilbage i transfervinduet er der ingen aktivitet eller henvendelser på midtbanespilleren, der ellers har været på listen over muligheder flere steder i januar.

Ifølge Tipsbladets oplysninger har Olympique Lyon haft en føler ude på midtbaneprofilen, og det samme har Napoli og Juventus haft.

Men der er ikke længere nogen tegn på, at der kommer bud fra de tre klubber, endsige tilbud i det leje omkring 250 millioner kroner, der skulle til for at få Tottenham til at sælge danskeren, der har fået spilletid i majoriteten af Tottenhams ligakampe.

Tottenham er på jagt efter en Champions League-plads, og klubben har i årevis været kendt for sjældent at ville gå på kompromis, når spillere skal sælges.

Med Senegals exit i AFCON tirsdag aften mod værtsnationen Elfenbenskysten vender Pape Sarr retur til Tottenhams midtbane, mens Yves Bissouma til gengæld gik videre til kvartfinalen med Mali via en 2-1-sejr over Burkina Faso.

Pierre-Emile Højbjerg meddelte tidligere på ugen via en advokat, at han bliver i Tottenham.