• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Obaida El-Itr

Done deal: PL-manager har underskrevet

Foto: Getty Images

Mauricio Pochettino har skrevet under på en kontrakt med Chelsea, melder flere medier.

Af Obaida El-Itr

Premier League-klubben Chelsea har været på jagt efter en manager, siden Graham Potter blev fyret tidligere på året. Frank Lampard har på midlertidig basis stået i spidsen for London-klubben, og mange Chelsea-fans er nok glade for, at sæsonen, som godt kan beskrives som katastrofal, snart er færdig.

Den tidligere Tottenham-manager Mauricio Pochettino er de seneste uger blevet rygtet kraftigt til Chelsea, og nu ser det ud til, at det hele er på plads.

Ifølge en række engelske medier, herunder The Guardian, har argentineren sat sin underskrift på en kontrakt, som holder ham i klubben frem til 2026. Søndag spiller Chelsea sidste Premier League-kamp mod Newcastle, som også bliver Lampards sidste, og Pochettino bliver med al sandsynlighed præsenteret, inden næste uge er omme.

Det er næsten umuligt for Chelsea er præstere dårligere end i indeværende sæson, hvor de blåblusede i øjeblikket indtager 12. pladsen. Det betyder, at Stamford Bridge i næste sæson ikke skal danne ramme om europæisk fodbold.

At Chelsea kun skal koncentrere sig om den hjemlige liga og pokalturneringerne i Pochettinos første sæson, kan også være en fordel, da manageren får mere tid på træningsbanen til at implementere sin spillestil.

Udover Tottenham har Pochettino stået i spidsen for Espanyol, PSG og Southampton.