Video : Tipsbladet
Premier League

Avis: Man Utd-spillers attitude spolerede skifte

Manchester United-spilleren kan nu se frem til et efterår uden meget spilletid.

Transfervinduet kom og gik, uden at Donny van de Beek fik et skifte på plads, og den hollandske midtbanespiller er derfor stadig at finde i Manchester United, hvor der ikke er udsigt til meget spilletid i efteråret.

Og at et skite ikke kom på plads, kan Van de Beek tilsyneladende takke sin attitude for.

FC Lorient fra Ligue 1 var ellers meget interesseret i at hente den 26-årige midtbanespiller, men droppede ham, fordi de betragter hans ageren som “arrogant”, skriver L’Equipe.

FC Lorient var således tidligt ude efter Donny van de Beek og var allerede i midten af august klar til at indgå i en dialog om en transfer. Men dengang afviste hollænderen at forhandle, fordi han ventede på andre tilbud.

Andre tilbud kom imidlertid ikke, og sidst i transfervinduet rakte Van de Beeks lejr ud efter FC Lorient, fordi man nu var klar til at indgå i forhandlinger.

Der var skaden dog sket, og FC Lorient var ikke længere klar til at hente Manchester United-spilleren sydpå. Man betragtede opførslen som "arrogant" og var af den grund ikke interesseret i at få ham til klubben. 

Et skifte kan stadig ske til enkelte lande, navnligt Tyrkiet og Saudi-Arabien, hvor transfervinduet stadig er åbent. Om Donny van de Beek, 26 år, er interesseret i et skifte til et af de to lande, er dog uvist.