Foto: Getty Images
Premier League

Ekspert: Det er skandaløst ringe af United

Der er desuden meget at se til for manager Erik ten Hag, påpeges det.

Manchester United fik en mindre nedsmeltning på hjemmebane mod Bournemouth lørdag eftermiddag, hvor det blev til et nederlag på 0-3. Det var efter en præstation, som den tidligere landsholdsmålmand Peter Kjær fandt helt forfærdelig.

Det fortæller han i studiet på Viaplay.

- Jeg synes, at det er skandaløst ringe, siger han og peger på, at det lignede, at de havde fået vendt det mod Chelsea i kampen forinden.

- I dag, det er jo et setback af de helt store. Jeg forstår godt, hvis Manchester United-fans lige nu siger, at de simpelthen ikke aner hvilket hold, de holder med. Den ene dag var det godt mod Chelsea, og i dag er det uacceptabelt ringe, fastslår Peter Kjær.

Det var desuden en kamp, hvor United allerede var bagud med 0-1 efter få minutter af kampen, og det kom efter en sloppy behandling af bolden, hvor Bournemouth-mandskabet lugtede blod.

- Generelt får de en dårlig start på kampen, og modstanderne mærker 'okay, de er der ikke helt. Så meget frygter vi dem ikke', og det straffer de. Det kom til at forfølge dem kampen igennem, fortæller Kjær.

Derudover er der nok for manager Erik ten Hag at se til.

- Han prøver meget, Ten Hag. Så er det Rashford, han sætter af, og så er der andre, der ikke må træne med. Der er så mange udfordringer i Manchester United nu, at det er svært at se, hvor man skal starte, fortæller Peter Kjær.

I opgøret scorede danske Philip Billing for Bournemouth, og det mål kan ses i videoen øverst i artiklen.