• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

- Eriksen har ikke været et stort savn

Foto: Getty Images

Liverpool-legenden mener ikke, at Manchester United som sådan har savnet Christian Eriksen under danskerens skadespause.

Af Jacob Quvang

Christian Eriksen har ikke været i aktion for Manchester United, siden han i januar blev flæsket af Andy Carroll i FA Cup-kampen mod Reading. 

Det forventes dog, at danskeren når at gøre comeback inden slutningen på sæsonen. Han ventes klar i slut-april eller starten af maj. 

I mellemtiden går det dog meget godt for Manchester United. Man har vundet Carabao Cuppen, er stadig er med i Europa League og i FA Cuppen og har kurs mod en top tre-placering i Premier League.

De har altså vist, at de godt kan klare sig uden Christian Eriksen, og netop det har Liverpool-legenden John Barnes også lagt mærke til. I et interview med SpilXperten kommer han ind på, at danskeren ikke har været et stort savn.

- Jeg tror ikke nødvendigvis, at det har været et stort savn for Manchester United, for de har en masse kreative spillere. Eriksen er ikke specielt defensivt indstillet, og de har kæmpet lidt med balancen, når både han og Bruno Fernandes har spillet, siger John Barnes. 

Han kommer dog ind på, at Manchester United får gavn af at få Eriksen tilbage.

- Men han er en fremragende spiller, og det bliver godt for dem at have ham tilbage. Han giver noget til holdet, når de er i boldbesiddelse, men Erik ten Hag er nødt til at være opmærksom på holdets balance.

Christian Eriksen nåede at spille 19 Premier League-kampe inden sin skade. Her lagde han op til syv scoringer.