Premier League Lars Gram-Hanssen

- Eriksen kan give dem det løft, de mangler

Foto: Getty Images

Christian Eriksen vurderes nu til at være lige præcis den spillertype, som Brentford går og mangler i øjeblikket.

Af Lars Gram-Hanssen

Brentford tabte i weekenden med 3-0 til Liverpool, men Thomas Franks mandskab kan snart få tilført lidt af en saltvandsindsprøjtning, idet London-klubben angiveligt arbejder på at hente Christian Eriksen. 

Og i en taktisk analyse peger BBC på, at Brentford i den grad har brug for nye kræfter og nye idéer. 

- Præstationerne er gået i den forkerte retning i den seneste tid, både offensivt og defensivt, og et hurtigt kig på førsteholdstruppen viser, at der er tydeligvis er brug for noget nyt. Ivan Toney flyder lidt rundt, uden for alvor at kunne gøre sig gældende. Den udmattede midtbane forsøger at forsvare og samtidige komme fremad mod svære modstandere. Og forsvarerne er begyndt at kunne mærke presset ved den fortsatte dynamiske og hurtige bevægelse. Og nu er de defensive dødbolde også begyndt at volde problemer, skriver BBC således.

- Josh Dasilva er en spiller, som mange Bees-fans er desperate efter at se i aktion igen, for at bringe noget energi tilbage i området mellem midtbanen og angrebet. Mens den talentfulde spiller arbejder på at blive klar igen er der en anden spiller, der er ved at vende tilbage, og som er blevet bragt i spil som en mulig løsning på Brentfords boldbesiddelsesproblemer. 

- Christian Eriksen var en profil for Spurs under PSG's detaljeorienterede taktiker Mauricio Pochettino, i en rolle mellem midtbanen og angrebet. Som højre kant, placeret bag angriberne, som dybtliggende midtbanespiller... danskeren er en spiller af en kaliber, som Brenford for to-tre år siden blot kunne drømme om at hente. 

- The Bees havde problemer med at holde på bolden mod Liverpool, og med tanke på, hvor svært det er at erobre bolden mod Premier League-hold, så er en garanti for kvalitet i de situationer en nødvendighed. Eriksen kan give den kvalitet og det løft, holdet mangler på den korte bane, for at sikre, at de holder sig over stregen. 

- Undervurdér ikke Brentford, når det kommer til de langsigtede planer, og se ikke det her som en kortsigtet løsning. Med en stjerneforstærkning som den her, hvem ved så, hvad sådan en transfer kan hjælpe med i fremtiden, i forhold til at lokke talent til klubben. 

Brentford er dog angiveligt ikke den eneste engelske klub, der er meldt interesseret i Christian Eriksen. Også Crystal Palace, Fulham, Leicester og Newcastle har angiveligt vist interesse