Video : Tipsbladet
Premier League

Fortsatte efter tv: Klopp skreg ad dansker

Niels Christian Frederiksen fortæller, at skænderiet med Jürgen Klopp fortsatte efter at kameraet slukkede, men at han ikke bærer nag.

- Du er tydeligvis ikke i stand til det her, og jeg har ikke nerver til dig. Hvad er der galt med dig?

Sådan sagde en tydeligt tosset Jürgen Klopp, mens han forlod interviewet med Viaplay-kommentator Niels Christian Frederiksen efter Liverpools FA Cup-nederlag til Manchester United.

Tyskeren blev af Niels Christian Frederiksen spurgt ind til, hvorfor Liverpool manglede intensitet i slutningen af kampen, og det spørgsmål faldt slet ikke i god jord.

Klopp påpegede flere gange, at det var et dumt spørgsmål, inden han forlod interviewet i raseri.

Men dramaet fortsatte der kameraet slukkede, for Jürgen Klopp var ikke færdig med at råbe ad den danske kommentator. Det fortæller Niels Christian Frederiksen i et interview med Tipsbladet.

- Jeg var meget overrasket over det, og dem, der stod rundt om, var skræmte, og de stod nærmest presset op ad væggen sådan: ’wow, hvad fanden skete der lige her?’.

- Det fortsatte efter det, man så på tv. Han fortsatte ned ad gangen, hvor han råbte og skreg ad mig. Jeg gik også efter ham, for jeg syntes, det var noget mærkeligt noget.

- Jeg var meget overrasket, mens der var nogle, der så meget chokeret ud, og de spurgte: ’Er du okay?’ og gu’ fanden er jeg da okay, fortæller Niels Christian Frederiksen.

Det er langt fra første gang, at Niels Christian Frederiksen har interviewet Jürgen Klopp, og der plejer også at være en smule bedre stemning, når de to taler sammen.

- Jeg har interviewet Jürgen rigtig mange gange. Jeg kender ham ikke personligt, men jeg har været nede i Mainz flere gange, da Leon Andreasen og Mohamed Zidan var der, og jeg har også interviewet ham i Dortmund og masser og masser af gange i Liverpool-tiden. Så vi har overhovedet ikke noget dårligt forhold.

- Jeg ved godt, at når man er en af verdens bedste trænere, og man har været det i årevis, så kommer det ikke, hvis man ikke er verdens dårligste taber. Præmissen for at være en dygtig træner er, at man ikke kan lide at tabe, og at man er en vinder. 

- Jeg tolker det mest som et udtryk for, at han var forfærdeligt frustreret over, at de tabte til Manchester United på den facon, det skete, hvor de var foran to gange og burde have puttet den i sækken. Hans drømmescenarie var at skulle spille en FA Cup-finale på Wembley i sin sidste kamp i England, og det er taget fra ham nu. Så jeg kan godt forstå, han er super frustreret.

- Så fik han et spørgsmål, som han ikke synes var passende. Det har været et tema for dem, at de har haft mange skader og mange kampe, som han har brokket sig over. Så fik han et spørgsmål på, hvorfor de så ikke havde intensitet i spillet, og så snappede han. Det er sgu fair nok. Det har jeg absolut ingen problemer med, fortæller Viaplay-kommentatoren.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Viaplay

’Fortryder intet’
Selvom interviewede ikke endte, som Niels Christian Frederiksen havde ønsket, så er der ikke det store, som han ville have gjort anderledes.

- Der bliver absolut ingen problemer fremover. Det kan jeg slet ikke forestille mig. Når jeg skal interviewe ham igen, så er vi stadig lige gode venner – professionelt set.

- Jeg tror ikke, han bærer nag, og jeg gør i hvert fald slet ikke.

Har du hørt noget fra Liverpool efter?

- Jeg har ikke hørt noget som helst, og det forventer jeg heller ikke. Nu er det en stor historie i mange medier, men så er det heller ikke værre. Det er bare videre til næste ulykke. Det er en lang sæson, og der er mange kampe, og sådan er der mange, der har det.

- De behøver heller ikke at ringe og forklare det, ligesom jeg heller ikke har tænkt mig at tage kontakt til dem.

Er der noget, du ville have gjort anderledes?

- Nej, overhovedet ikke. Hvad skulle det være? Jeg synes, det var respektfuldt. Det vigtige, når man interviewer, er, at man lytter til, hvad de siger og ikke glor i sine papirer. Han siger jo, at de mangler intensitet i den forlængede spilletid, og derfor var der nærliggende at spørge, hvorfor intensiteten ikke var der.

- De har haft mange skader, og de har brokket sig over kampprogrammet, og det kan jeg sagtens følge ham i, men det kunne han jo bare have sagt, fortæller Niels Christian Frederiksen.

Kaldte ham ikke tyk
Flere personer på det sociale medie X forstod Jürgen Klopps kommentar ’You’re obviously not in a great shape’ som om, at tyskeren kaldte Niels Christian Frederiksen for overvægtig, men det er én stor misforståelse.

- Nej, nej, nej det var overhovedet ikke det, han mente. For det første er jeg ikke overvægtig, og hvis jeg var, så ville han aldrig nogensinde sige sådan. Sådan er Klopp ikke.

- Det var slet ikke ment sådan. Han er slet ikke modbydelig. Han mente, at jeg var ude af stand og form til at stille spørgsmål. Der var intet af det andet, afslutter Niels Christian Frederiksen.

Liverpool tabte kampen mod Manchester United med 3-4 efter forlænget spilletid.