• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Fransk EM-spiller meldes i dialog med Tottenham

Foto: Getty Images

Tottenham er efter sigende ude efter fransk angriber.

Af Victor Risager

Tottenham er på udkig efter en ny cheftræner denne sommer, men klubben fra London jagter tilsyneladende også flere forstærkninger til truppen. De har længe været meldt interesserede i danske Joachim Andersen fra Lyon, og nu sættes en angriber også i forbindelse med Spurs.

Der er tale om Marcus Thuram, som ifølge det store franske medie RMC Sport er i dialog med den engelske storklub.

Marcus Thuram er 23 år og spiller til daglig i angrebet hos tyske Borussia Mönchengladbach, hvor han i den forgangne sæson diskede op med otte kasser og syv oplæg i Bundesligaen.

I øjeblikket er spilleren med det franske landshold til EM, hvor han dog skal kæmpe med stjerner som Antoine Griezmann, Kylian Mbappe og Karim Benzema om spilletid for Les Bleus.

Når EM er overstået, ventes Marcus Thuram ifølge RMC Sport dog at forlade tyske Borussia Mönchengladbach, og her skal spillerens bagland være i kontakt med Tottenham om et muligt sommerskifte.

Hvis den unge angribers efternavn lyder bekendt, er det måske, fordi du husker hans far, Lillian Thuram. Den ældre Thuram var en forsvarsstjerne i 1990’erne og 2000’erne, hvor han optrådte for Monaco, Parma, Juventus samt FC Barcelona og nåede mere end 140 landskampe for Frankrig.

Som nævnt er Tottenham også meldt interesserede i danske Joachim Andersen. Du kan læse mere om, hvad forsvarsspilleren angiveligt koster, lige her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020