• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Medie: Her er prisen på Joachim Andersen

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Joachim Andersen bliver efter sigende ikke helt lige så dyr, som sidste gang han blev købt, hvis han sælges denne sommer.

Af Victor Risager

Joachim Andersen blev i sommeren 2019 den dyreste dansker nogensinde, da Lyon købte ham for godt 225 millioner kroner fra Sampdoria, men helt lige så dyr bliver han efter sigende ikke, hvis han ender med at skifte klub denne sommer.

The Athletic skriver således, at Lyon ventes at kræve i omegnen af 23 millioner euro - svarende til 173 millioner kroner - for den danske landsholdsspiller.

Både engelske og danske medier har i de seneste måneder skrevet om, at Tottenham, Arsenal og Manchester United er interesserede i Joachim Andersen, efter at han imponerede som lejesvend hos engelske Fulham i den forgangne sæson og endda bar anførerbindet i den nu nedrykkede klub.

Ifølge The Athletic ventes det endvidere, at 25-årige Andersen havner hos en af de to førstnævnte, Tottenham eller Arsenal.

I Lyon har han kontrakt frem til sommeren 2024.

I øjeblikket er Joachim Andersen med det danske landshold til EM, hvor han umiddelbart er udset som backup til Simon Kjær og Andreas Christensen i midterforsvaret. Han har optrådt i den rød-hvide landsholdsdragt fem gange. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020