Video : Tipsbladet
Premier League

Frastødt af Eriksen-tackling: Det var ulækkert

Den tidligere Manchester United-profil Paul Parker langer nu ud efter Andy Carrolls tackling på Christian Eriksen.

Christian Eriksen står overfor en skadespause på tre måneder efter en voldsom tackling af Andy Carroll, og det har medført en del kritik af den tidligere Liverpool-angriber. 

Manchester United-cheftræner Erik ten Hag har kritiseret Carroll hårdt, og nu langer også den tidligere Manchester United-profil Paul Parker ud efter Reading-spilleren. 

- Jeg var på stadion, da Manchester United spillede mod Reading, og jeg var frastødt af den tackling, Andy Carroll laver på Eriksen. Det var en virkelig ulækker tackling, men jeg tror, at Carroll forsøgte at gøre sig selv til en Liverpool-legende ved at skade en Manchester United-spiller, siger Paul Parker til Spilxperten.

- Det er helt skørt, at det ikke blev takseret til et rødt kort. Jeg er ikke en type, der advokerer for flere røde kort i fodbold, men det var en helt syg tackling, som skulle have givet rødt.

Ifølge Paul Parker bliver Christian Eriksens fravær et stort tab for Erik ten Hag.

- Eriksen bliver et stort tab for Manchester United, for han er en af de første spillere på holdkortet. Han er en virkelig vigtig spiller for Erik ten Hag, siger Paul Parker. 

- Men jeg tror, at de er i stand til at klare sig uden ham, trods alt. De har lige signet Marcel Sabitzer, som bør kunne klare arbejdet sammen med Casemiro, indtil Eriksen er tilbage.

Christian Eriksen forventes at være tilbage på banen i slutningen af april eller begyndelsen af maj.