Video : Tipsbladet
Premier League

Frier til disse klubber: Han kan bare ringe!

Jorginhos fremtid i Nordlondon er usikker, og Arsenal-midtbanespilleren selv ser da også helst, at turen går hjem til Italien til næste sæson.

Det synger på sidste vers for Jorginho i Arsenal.

Italienerens kontrakt udløber i hvert fald allerede til sommer, og hvis man skulle tro spillerens agent, Joäo Santos, er der da heller ikke meget der tyder på, at han fortsætter karrieren i Arsenal efter sommer.

- Selvfølgelig vil Jorginho gerne vende hjem til Italien, fordi han voksede op der, og han elsker alt ved landet. Hvis Fiorentina overvejer at hente en spiller på Jorginhos niveau, kræver det at de vil have netop ham. Det er ikke noget problem for os med en klub, der har ambitioner om at spille i Champions League.

Fiorentina er da ikke den eneste klub, der vil tiltrække interesse i Italien, fastslår agenten.

- Jeg synes ikke, at Juventus har brug for en spiller som Jorginho, men hvis de skulle få brug for en midtbane som Jorginho, så kan han bare ringe til mig, afslutter Joäo Santos over for TV Play. 

Jorginho har da også fortid i Italiensk fodbold, hvor han er mest kendt for sin tid i Napoli, hvor det blev til 160 kampe. Den 32-årige italiener skifte i januar 2023 fra Chelsea til Arsenal, hvor han siden hen har noteret sig for 49 kampe med et enkelt mål til følge. 

I første omgang gælder det en Champions League kvartfinale mod Bayern München onsdag aften for Jorginho og co.