• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Gary Neville revser Man Utd for transfersaga

Foto: Getty Images

Gary Neville er slet ikke imponeret over Manchester United og transfersagaen vedrørende Frenkie de Jong.

Af Victor Risager

S tort set hele sommeren har Manchester United været meldt interesserede i Frenkie de Jong fra FC Barcelona, og den hollandske midtbanespiller er angiveligt manager Erik ten Hags drømmesigning denne sommer.

Men et skifte ser ikke ud til at være tæt på, og i stedet sættes FC Barcelona-stjernen nu i forbindelse med Chelsea.

Og det får klublegenden Gary Neville til at kritisere Manchester Uniteds transferafdeling for ikke at støtte ordentligt op om Erik ten Hag.

- Jeg synes, [Erik ten Hag] har haft en virkelig imponerende start, en selvsikker start... og han er ikke blevet støttet af banen af en organisation, der kan skaffe ham de spillere, han ønsker.

- Hvis du sagde til mig for to måneder siden, at Manchester United ville have Fred og McTominay på midtbanen, og man ville have Martial oppe foran – som alle Manchester United-fans og -trænere havde afskrevet… Så ville jeg sige, at manageren ikke har det nemt.

- Alle de andre klubber… Chelsea henter Raheem Sterling ind. City henter Erling Haaland. Darwin Nunez tager til Liverpool. Og så har du Manchester United, som dybest set ikke kan få en spiller ind ad døren, siger Gary Neville i programmet The Overlap ifølge Daily Mail og tilføjer:

- De gamle problemer ser ud til at være der fortsat, i forhold til ikke at kunne få handler på plads. Alle Manchester United-fans er en smule trætte af det. Jeg sagde dette om Jadon Sancho, og det er det samme nu med De Jong – det når til det punkt, hvor en signing, der burde være spændende for klubben, trækker så længe ud, at man faktisk i sidste ende faktisk mister interessen for signingen. Det bliver næsten lidt pinligt.

Manchester United har hentet en håndfuld nye spillere denne sommer i form af Christian Eriksen på en fri transfer, Lisandro Martinez fra Ajax samt Tyrell Malacia fra Feyenoord. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.