• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League nooteboom1

Hollandsk legende: van Gaal fortjente mere respekt

Hollandsk legende: van Gaal fortjente mere respekt
Foto: Martin Rickett/Polfoto

Ronald De Boer synes, at Louis van Gaal fortjente mere respekt end at blive fyret på den måde, det skete på.

Af nooteboom1

Ronald De Boer spillede tre gange under Louis van Gaal. Først i Ajax, dernæst i FC Barcelona og slutteligt på det hollandske landshold. Og den tidlgiere angriber-legende er ikke i tvivl om behandlingen af Louis van Gaal fra Manchester Uniteds side: Den var ikke i orden. 

- Hvis man ser det fra ejernes perspektiv - de spillede om fjerdepladsen og FA Cuppen - ville det være dumt, hvis de annoncerede det inden FA Cup-finalen, fordi det ville influere på resultatet. Fra det synspunkt forstår jeg godt, de først annoncerede det efter FA Cup-finalen, men stadig: En manager som Louis van Gaal, med al den historie, han har opnået, fortjente ikke at få sådan et farvel, synes jeg, siger Frank De Boers bror til Sky Sports. 

Ronald De Boer fortæller imidlertid, at han tror, José Mourinho, som ventes at tage over i klubben, kommer til at levere et godt stykke arbejde for The Red Devils.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...