Premier League Mads Bye Marboe

- Jeg er ikke sikker på, jeg tør se Eriksen spille

Foto: Getty Images

Tidligere spiller, der selv faldt om på banen, er bekymret for Christian Eriksen.

Af Mads Bye Marboe

Christian Eriksen har besluttet sig for spille videre trods sit tragiske uheld under EM i sommer, og der florerer allerede masser af rygter om, hvor han fortsætter karrieren efter bruddet med Inter.

Meget peger i retning af Premier League, og så sent som mandag eftermiddag kunne The Athletic afsløre, at danskerklubben Brentford har tilbudt Eriksen en kontrakt.

Andre engelske klubber sættes også i forbindelse med midtbanespilleren, men uanset hvor han ender, vil Fabrice Muamba have svært ved at se Eriksen spille. Den tidligere Bolton-spiller fik selv et hjerteanfald som 24-årig og måtte stoppe karrieren.

- Ligesom alle andre er jeg glad for, at Christian Eriksen kan være på vej tilbage til Premier League, men jeg er sikker på, I kan forstå, hvorfor jeg også er bekymret.

- Som en, der fik hjerteproblemer på banen, har jeg svært ved at se mig selv turde se Christian spille. Den hjælp, Christian fik så hurtigt og effektivt, og at han var ved bevidsthed, da han forlod stadion, er måske årsagen til, vi kan håbe, at han fortsætter karrieren

- Daley Blind spiller med en pacemaker, så det kan lade sig gøre på højeste niveua. Men det handler ikke kun om den fysiske tilstand, men også om den psykiske tilstand og familiens følelser, for det kan være sværest for dem, skriver han til The Times.

Christian Eriksen er senest blevet kædet sammen med to andre London-klubber. Det kan du læse mere om HER.