• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Jeg ved ikke, om Eriksen har brug for det pres

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere engelske landsholdsspiller Glen Johnson kan det meget vel tænkes, at Christian Eriksen ikke er interesseret i det pres, der følger med, når man spiller for Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

En afklaring om Christian Eriksens fremtid har ladet vente på sig, og i disse dage er danskerens situation derfor et varmt emne, ikke blot herhjemme, men også i England, hvor han har fået stor ros for sine præstationer for Brentford i foråret. 

Sky Sports skrev for en uges tid siden, at Eriksens valg tilsyneladende står mellem Brentford og Manchester United. Og selvom der selvsagt er kæmpe forskel på de to klubbers størrelse, så er der ikke tale om et nemt valg for den tidligere Tottenham- og Inter-profil. Sådan lyder det nu fra den tidligere Liverpool-profil Glen Johnson, der opnåede 54 kampe for det engelske landshold.

- Der er forskellige aspekter i det. Jeg tror, at det hele handler om Eriksen, og om hvordan han har det. Hvad han ønsker ud af livet nu. Han har bare brug for at være lykkelig. Har han brug for det pres, der er i Manchester United? Det er jeg ikke så sikker på, lyder det således, ifølge GG Recon, fra Glen Johnson.

- Hvis vi går ud fra, at Eriksen er 100 procent fit og rask... så tror jeg, at han vil tage til Manchester United, fordi han så vil have energien til at håndtere presset. Det er en fantastisk fodboldklub, og du kommer til at spille sammen med nogle verdensklassespillere. Så længe han er stærk nok til at gøre det, så tror jeg, at han vælger det. Det eneste spørgsmål er, hvor han står mentalt, og hvad han prioriterer. 

- Som spiller er han en af de bedste midtbanespillere, der nogensinde har været i Premier League. Men hvis enhver af os havde været igennem det, han har været igennem... hvis det var mig, så ville jeg tænke 'glem det, jeg vil bare nyde resten af mit liv og tage det roligt'. 

Christian Eriksens kontrakt med Brentford udløber i dag, og den danske landsholdsstjerne forventes at tage en beslutning om fremtiden i løbet af de kommende dage.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.