• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Johan Lange og Aston Villa forlænger med engelsk landsholdsspiller

Foto: Aston Villa

Den tidligere FC København-chef fortsætter sin travle sommer.

Af Victor Risager

Johan Lange har gang i et travlt transfervindue med Aston Villa, og nu har den tidligere FC København-boss forlænget med endnu en af klubbens helt store profiler.

Forsvarsspilleren Tyrone Mings har nemlig skrevet under på en ny aftale, der vil holde ham i klubben indtil sommeren 2024. Det meddeler Aston Villa på sin hjemmeside.

Tyrone Mings, 27 år, har været en af Aston Villas største profiler i løbet af forgangne halvandet år, siden han kom til klubben i januar 2019. I sidste sæson spillede han blandt andet 33 kampe i Premier League, hvor klubben sikrede sig overlevelse.

Præstationerne i Aston Villa har også gjort stopperen aktuel for det engelske landshold, hvor han i efteråret debuterede og blandt andet var en del af truppen, da England mødte Danmark i starten af september.

Foruden kontraktforlængelsen med Tyrone Mings har Johan Lange og co. også forlænget med stjernen Jack Grealish, mens Emiliano Martinez fra Arsenal, Ollie Watkins fra Brentford, Bertran Traore fra Lyon og Matty Cash fra Nottingham Forest er blevet hentet ind.

Aston Villa spiller deres første kamp i Premier League-sæsonen mandag aften mod Sheffield United. 

Læs også:Officielt: Johan Lange forlænger med Aston Villas største stjerne

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus