Video : Tipsbladet
Premier League

Kasper Schmeichel tangerer vanvittig rekord: Kun faren har opnået det samme

I dag, 28. december, tangerede Kasper Schmeichel en imponerende rekord, som hans far forinden havde for sig selv.

Danske Kasper Schmeichel tangerede med sin optræden i Leicesters udekamp mod Crystal Palace, der sluttede 1-1, en imponerende rekord.

Kampen var nemlig hans optræden for Leicester nummer 398, hvilket er en tangering af rekorden for flest kampe for en dansk målmand i én engelsk klub.

Læs også:Leicester kikser i jagt på topholdet Liverpool

Den anden dansker, som har optrådt 398 kampe for én engelsk klub, er ingen ringere end hans far, Peter Schmeichel, som stod på mål for Manchester United i klubbens nok mest berømte periode nogensinde.

De to danskere har også det tilfælles, at de ud over at være klublegender, har en flot landsholdskarriere bag sig. Nu deler de altså også denne rekord, men sandsynligvis ikke i ret lang tid.

Læs også:Danmarks dyreste forklarer skifte: Savnede troen fra træneren

Søndag 3. januar møder Leicester nemlig Newcastle på udebane, hvorefter rekorden formentlig vil tilhøre Kasper Schmeichel alene. Han fyldte 5. november 34 år, hvilket for de fleste målmænd betyder, at der er flere gode år i vente. Dermed ventes Kasper Schmeichel i fremtiden at sætte en rekord, der vil være enorm svær nogensinde at slå, hvis han altså fortsætter med at være i Leicester, hvor han spiller på 10. sæson.

Læs også:Steven Gerrard med stor succes: Drømmer om Liverpool-job

Læs også:United-stjerne runder milepæl: Kun overgået af Ronaldo og Rooney

Læs også:Premier League-dansker skadet: Ude de næste uger