Video : Tipsbladet
Premier League

Kilder tæt på Brentford: Her er status på Eriksen

Hvis du tror, at Christian Eriksen i løbet af de kommende dage melder ud om sin fremtid, skal du muligvis væbne dig med lidt mere tålmodighed.

Det meste af fodboldverdenen sidder og venter på, at Christian Eriksen tager sin beslutning. 

Vi vil nemlig alle sammen gerne vide, hvor den danske fodboldstjerne skal spille på den anden side af sommerferien. 

Men der kan godt gå lidt tid endnu, inden Christian Eriksen melder noget ud. Han er i hvert fald ikke på vej tilbage på træningsbanen. 

Det fortæller kilder tæt på Brentford, som kender til forløbet, til Tipsbladet. 

I Premier League-klubben forventer man således ikke, at den 30-årige dansker træner med i en fodboldklub i minimum en uge endnu. 

Brentford regner ligeledes med, at Christian Eriksen vil dele sin beslutning med omverdenen, inden han starter med at træne igen. 

Det vil sige, at den tidligere Tottenham- og Inter-stjerne ikke begynder forberedelserne frem mod den nye sæson med Brentford for så at skifte klub efterfølgende.  

Årsagen er, at landsholdsstjernen ønsker at spille fast, og det kan blive en udfordring, hvis han først skaber relationer på banen med en trup for så at skulle opbygge nogle nye med en anden. 

En anden danskers fremtid, som ikke kendes i skrivende stund, er Mathias 'Zanka' Jørgensens. 

Den tidligere FC København-stjerne var på kontrakt med Brentford i sidste sæson, men aftalen mellem de to parter udløb torsdag.  

Men det betyder nødvendigvis ikke, at 'Zanka' har sat sine fødder på træningsanlægget i London for sidste gang. 

Ifølge Tipsbladets oplysninger er han nemlig velkommen til at starte op med resten af Brentford-truppen for at holde formen ved lige. 

Kilder tæt på London-klubben tilføjer dog, at 'Zanka' ikke har taget i mod tilbuddet endnu, fordi danskeren ikke ved, hvor hans næste bopæl skal være. 

Dermed afventer Brentford lige nu, om Thomas Frank starter op med to danskere færre i sin trup inden længe eller ej. 

Danskerklubben indleder den nye Premier League-sæson den 7. august, når Brentford møder Kasper Schmeichels Leicester på udebane. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.