• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp afviser skør historie: Kæmpe misforståelse

Foto: Getty Images

Tidligere Liverpool-spiller fortalte for nylig, at Jürgen Klopp var ved at komme i slagsmål med James Milner. Nu afviser Klopp selv.

Af Victor Risager

Jürgen Klopp reagerer nu selv på historien om, at han efter en Liverpool-kamp for knap fire år siden var ved at komme op at slås med James Milner.

Forleden kunne forsvarsspilleren Ragnar Klavan, der var Liverpool-spiller på daværende tidspunkt, ellers fortælle om episoden. Her fortalte Ragnar Klavan, at Jürgen Klopp var under et massivt pres i 2017, og det var ved at koge over i omklædningsrummet efter et pointtab.

- En gang - jeg husker ikke, hvem vi spillede mod, men måske var det imod Sunderland på udebane - var Klopp og James Milner tæt på at havne i en fysisk slåskamp. Det var den periode, hvor der var Boxing Day i England, og de begyndte næsten at slås, men til sidst trådte Milner tilbage.

- Vi så fra hans øjne, at Klopp ville være gået hele vejen bare for at bevise sin pointe. Det var også den mest stressende tid for ham, sagde den tidligere Liverpool-spiller.

Men Jürgen Klopp husker episoden anderledes.

Ifølge Liverpool-træneren var han ikke tæt på at komme i slagsmål med midtbanespilleren, og der må være tale om en misforståelse.

- Det må helt sikkert være en kæmpe misforståelse. Jeg ved ikke præcis, hvordan Ragnar vurderer det, men vi var ikke i nærheden. Nu ved jeg, hvilken situation han mener. Men jeg tog ingen skridt hen imod Milner, fortæller Klopp over for Football Daily og fortsætter:

- Og alle ved, hvordan jeg ser ud, når jeg taler, råber og sådan. Det kan se ganske aggressivt ud, uden at det er så aggressiv. Det kan være, at Ragnar ikke var så vant til det på det tidspunkt.

- Intet skete. James Milner ville aldrig gøre det, og jeg ville aldrig gøre det. Så alt er fint.

Jürgen Klopp og James Milner må da også være kommet over skænderiet - eller hvad det var - for de arbejder stadig sammen i Liverpool i dag. Til gengæld forlod Ragnar Klavan klubben i sommeren 2018. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020