• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Klopp forsvarer Solskjær: Det er kriminelt

Foto: Getty Images

Liverpool-manageren forstår den omdiskuterede beslutning fra Ole Gunnar Solskjær.

Af Victor Risager

Det ville have været til at forstå, hvis Jürgen Klopp var blevet lidt irriteret på Manchester United-træner Ole Gunnar Solskjær tirsdag aften.

Liverpool kæmper således med blandt andre Leicester om at sikre kvalifikation til næste sæsons Champions League. Af den grund håbede Liverpool nok på, at Leicester ville tabe til Manchester United tirsdag aften, men det modsatte skete. Solskjær og kompagni valgte at stille med reserverne… og tabte. Det er siden blevet kritiseret

Manchester United er nemlig så godt som sikre på at slutte som nummer to i ligaen, mens de i øjeblikket befinder sig i et brutalt kampprogram med tre kampe på fem dage.

Og netop på grund af De Røde Djævles travle kampprogram har Jürgen Klopp også forståelse for deres beslutning om at spare spillere. Selvom det er skidt nyt for Liverpools chancer for at komme i Champions League.

- Det var den opstilling, jeg forventede. Jeg vidste, at han skulle foretage nogle ændringer. Jeg sagde det 500 gange med alle de ting, der skete - og protesterne i Manchester, der forårsagede situationen - at de skal spille søndag-tirsdag-torsdag er kriminelt. Det er det, siger Klopp ifølge Goal og tilføjer:

- Det er ikke Ole Gunnar Solskjærs eller spillernes skyld. Så mit spørgsmål til mig selv var 'ville jeg have gjort det samme?' Ja, det skal man. Man er nødt til det.

- Vi er sent på sæsonen. United er i Europa League-finalen, hvilket betyder forfærdeligt mange kampe, og nu spiller de søndag-tirsdag-torsdag. Det er ikke muligt.

Liverpool møder netop Manchester United torsdag aften. Inden den kamp er Liverpool på sjettepladsen med syv point op til Chelsea, der har spillet en kamp mere, på fjerdepldasen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020