• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Laudrup om Graham Potter: Efterhånden en parodi

Foto: Getty Images

Brian Laudrup kritiserer Graham Potter for Chelsea-managerens udtalelser efter lørdagens nederlag til Aston Villa.

Af Ole Hoffskov

Chelsea tabte lørdag 0-2 hjemme på Stamford Bridge til Aston Villa, og dermed er London-klubben oppe på svimlende ti nederlag i Premier League i denne sæson. 

Men opgøret mod Aston Villa var langt hen ad vejen opløftende. Det mener i hvert fald manager Graham Potter, der må formodes at være særdelses fyringstruet i den engelske storklub.

Efter kampen fastslog Potter i et interview, at han så mange gode ting i løbet af de 90 minutter, og at statistikken fra kampen viser en overvejende god præstation af Chelsea, der blot manglede skarpheden. 

Udtalelserne får Brian Laudrup, tidligere Chelsea-spiller og nuværende fodboldekspert på Viaplay, til at græmme sig. 

- Efterhånden bliver det en parodi. Det er ikke første gang, han er ude og sige det her, og jeg tror, at det værste, man kan fortælle fansene, er, at man spillede rigtig godt, men tabte igen. Han har jo ret i mange af tingene, men på et eller andet tidspunkt bliver presset fra fansene så stort, at det kan klubben ikke sidde overhørig, siger Brian Laudrup.

47-årige Graham Potter blev manager i Chelsea i starten af september efter en meget succesfuld tid i Brighton, men opholdet i London har været en kæmpe skuffelse, og Potter har blot ført sit Chelsea-mandskab til sejr i 12 af sine første 31 kampe. Hans pointsnit er 1,42. 

Du kan se interviewet med Graham Potter og Brian Laudrups efterfølgende analyse i videoen i toppen af artiklen.