• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Legende er i chok: Hvad i alverden laver du

Foto: Getty Images

Alan Shearer var chokeret over Ciaran Clarks kavalkade af fejl i tirsdagens kamp mod Norwich. Se episoden i afspilleren.

Af Jacob Quvang

Newcastle er det absolutte bundhold i Premier League, og før tirsdagens kamp mod Norwich var det stenrige mandskab uden sejr efter de første 13 runder.

Sejr blev det heller ikke til mod nedrykningskonkurrenterne, men de fik trods alt et enkelt point, i og med kampen endte 1-1. 

Betingelserne for en sejr var heller ikke til stede med tanke på Ciaran Clarks udvisning efter kun ni minutter. To hjerneblødninger af forsvarssspilleren, som først clearede bolden elendigt og siden hev Pukki omkuld som bagerste markspiller. Episoderne fik også legenden Alan Shearer til at svine Newcastle-spilleren til under kommenteringen. 

- Hvad i alverden laver du? Der kan du snakke om individuelle fejl. Den første handler om at give bolden tilbage til Pukki. Lad ham da komme igennem, det er tidligt i kampen, og hvis han scorer, så er der stadig masser af tid til at komme tilbage. Skør og dum beslutning af Ciaran Clark at hive Pukki ned på den måde. 

- Dommeren har intet valg. Helt klart den rigtige beslutning. Fuldstændig skørt.

- Du ved, hvad du skal i den her kamp. Din manager er under pres, alle spillerne er under pres, og du siger til dig selv, at du ikke skal lave nogle dumme fejl inden for de første ti til femten minutter. Voks ind i kampen. Du har lige set to store fejl fra Clark inden for fem sekunder, og det kan koste Newcastle stort, lød det fra en chokeret Shearer. 

Da Clark forlod banen, så manager Eddie Howe bestemt heller ikke tilfreds ud. 

Se de tåbelige aktioner af Newcastle-stopperen i afspilleren. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020