• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Legende til vred Klopp: Kom nu videre

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp er særdeles irriteret over, at visse Premier League-klubber blokerer for, at der kan blive givet grønt lys til at foretage fem udskiftninger i hver kamp. Ifølge Arsenal-legenden Ray Parlour bør Liverpool-bossen dog droppe brokkeriet.

Af Lars Gram-Hanssen

Premier League har været hårdt ramt af coronasmitte i de seneste uger, og derfor har flere trænere argumenteret for, at reglerne skal ændres, således at holdene kan foretage fem udskiftninger. 

Visse klubber har dog modsat sig denne idé, og det har Jürgen Klopp luftet stor irritation over. 

- Det kræver 14 stemmer at at ændre reglen, og det er skævt. Det, vi indså, på trænermødet - og vi ved, at det altid har været sådan - er hvordan 14 klubber tager en beslutning om at ændre noget. Vi er nødt til at lægge konkurrenceelementet til side. [Fem udskiftninger] er den rette beslutning, især nu, hvor du henter spillere tilbage efter coronasmitte eller efter en skade. Og på grund af de kampe, vi skal spille, risikerer du skader. Og alligevel skal de gå ud og spille måske 60 minutter igen. Det er et stort problem. Dette vidunderlige spil er vidunderligt, fordi spillerne på banen typisk er i god form, veltrænede og veludhvilede. Det er derfor, vi elsker dette spil. Nu er situationen meget mere vanskelig, lyder det således, ifølge talkSPORT, fra Jürgen Klopp.

- Der er noget galt. Her er et eksempel. Med Burnley ved jeg ikke, hvor mange af deres spillere, der spiller for landshold. Når vores spillere spiller tre kampe, spiller de ingen kampe. De har 38 Premier League-kampe og tre-fire cup-kampe, hvilket giver omtrent 42 kampe i løbet af en sæson. Så vi taler om et problem, som nogle klubber og spillere utvivlsomt har, men som bliver afgjort af andre hold. Og vi laver en konkurrence ud af det. 

Ifølge Arsenal-legenden Ray Parlour bør Jürgen Klopp droppe brokkeriet og komme videre.

- Det er, som det er. Når du træner topklubber, så må du forvente at have landsholdsspillere på dit hold. Så kom nu videre. Jeg er sikker på, at Sean Dyche ville elske at træne Liverpool og have en masse landsholdsspillere at vælge mellem, lyder det således fra Parlour. 

Liverpools næste kamp er i aften, hvor Jürgen Klopps mandskab gæster Leicester.