• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Legende tog fejl af Eriksen: Det er jeg glad for

Foto: Getty Images

Rio Ferdinand erkender nu, at han i sommer undervurderede den betydning, Christian Eriksen ville få for Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Rio Ferdinand er glad for, at han tog fejl af Christian Eriksen. 

I podcasten 'Five' erkender den tidligere Manchester United-stjerne således, at han tog helt fejl i sommer, da han udtalte, at Christian Eriksen ville blive 'en rotationsspiller' i Manchester United. 

- Jeg er glad for, at det er tilfældet. Jeg mener ikke, at man kan betvivle den mands kvaliteter. Hans teknik. En latterlig fodboldspiller, når vi ser på talentet... ved du, hvad jeg elsker ved ham? Hans perfekt afmålte afleveringer er uvirkelige - med begge ben, siger Rio Ferdinand således om Christian Eriksen.

- Hans assist til Rashfords mål, hvor Rashford tweetede om ham og sagde 'glem mit mål, se den aflevering'. Jeg har set ham lave nogle vanvittige afleveringer, men jeg havde ikke forventet, at han ville få en så stor rolle og være så fast på holdkortet.

- Med tanke på det, der var sket med ham, så troede jeg bare ikke, at det ville blive tilfældet. Jeg er så glad for den måde, Eriksen bliver brugt, og den måde han faktisk tager sig tid på holdet. Han er en af de mest prominente og pålidelige spillere, vi har på holdet nu. 

Christian Eriksen har i denne sæson spillet 20 kampe og scoret ét mål for Manchester United.