• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Liverpools Jon Flanagan undgår fængsel for overfald på kæresten

Liverpools Jon Flanagan undgår fængsel for overfald på kæresten
Foto: Alex Livesey/Getty Images

Efter at have overfaldet sin kæreste risikerede Jon Flanagan at skulle i fængsel. Han slipper for en tur bag tremmer, men har ikke ikke modtaget den interne straf fra klubben

Af Mikkel Sloth

Kort før jul var Liverpools Jon Flanagan på en bytur, der endte i vold. Ud på natten blev han nemlig fanget på et overvågningskamera, der viste den 25-årige forsvarsspiller slynge sin kæreste, Rachael Wall, mod en mur, og efterfølgende sparke hende mens hun lå ned.

Efter at have kendt sig skyldig i retten i Liverpool, er han nu blevet idømt et års samfundstjeneste med 40 timers ubetalt arbejde og to mindre bøder på cirka 700 kroner. Dermed undgår han at skulle i fængsel, og kan fortsat spille og træne med Liverpool. 

Flanagan undgik fængsel ved, at han selv erklærede sig skyldig i anklagen. Desuden blev der lagt vægt på, at han ikke tidligere har haft lignende sager, og både ham og hans kæreste var påvirket af alkohol. Englænderen med en enkelt landskamp under bæltet havde selv foreslået samfundstjeneste som straf, og det ønske er dermed gået i opfyldelse. Der kan dog stadig vente et disciplinær straf fra klubben, der erklærer sig skuffet over Flanagans opførsel.

- Det efterlader skader på hans eget omdømme, og han har i høj grad svigtet den klub, han hidtil har repræsenteret med udmærkelse. (Klubben) har overfor ham givet udtryk for sin skuffelse over, at have ikke har levet op til klubbens værdier, og den interne proces med at beslutte eller implementere de interne konsekvenser er startet"

Ifølge Jon Flanagans advokat Lionel Greig er Flanagan fortryder Flanagan sine handlinger. Han og kæresten er i øvrigt sammen igen, på trods af dommen.
Jon Flanagan har spillet mere end 50 kampe for Liverpools førstehold, men har ikke ikke fået spilletid i Premier League i denne sæson. Han var i sidste sæson udlejer til Burnley. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus