• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Obaida El-Itr

London-klub vil på rov hos nedrykker

Foto: Getty Images

Tottenham har Leicesters Harvey Barnes og James Maddison på blokken, melder medie.

Af Obaida El-Itr

Leicester City formåede ikke at sikre sig overlevelse i Premier League og skal dermed i næste sæson konkurrere i landets næstbedste række, Championship. Det betyder med stor sandsynlighed også, at der kommer stor udskiftning i truppen.

Tidligere har en række Leicester-profiler været rygtet væk, og man kan godt forestille sig, at det er nu til sommer, at stjernerne søger væk efter nedrykning.

James Maddison har længe været på blokken i Tottenham, og London-klubben føler sig sikker på, at handlen bliver en realitet, inden næste sæson starter. Og den engelske midtbanespiller er ikke den eneste Leicester-profil, som Tottenham er interesseret i.

Ifølge et par engelske medier, herunder The Sun, er kantspilleren Harvey Barnes også på listen over offensive spillere, som Daniel Levy vil bringe til London.

Det bliver dog ikke uden konkurrence, at Barnes kan hentes. Newcastle, som i næste sæson skal spille Champions League, viser også interesse for englænderen. Daily Mail mener at vide, at Aston Villa og West Ham har Barnes på listen.

Leicester kræver angiveligt 40 millioner pund, svarende til 345 millioner kroner for kantspilleren.

Det forventes også, at Leicester må sige farvel til Youri Tielemans, som er blevet rygtet til AS Roma og Borussia Dortmund, og tyrkiske Caglar Soyuncu, som meldes på vej til Atletico Madrid.

Jonny Evans, Daniel Amartey, Ryan Bertrand, Papy Mendy og Ayoze Perez har også kontraktudløb ved udgangen af juni.