Manchester City skuffer fælt mod bundholdet WBA

Trods et hav af chancer måtte Manchester City nøjes med uafgjort hjemme mod West Bromwich.

Manchester City bøvler med at finde ind i en god resultatmæssig stime i Premier League.

Tirsdag aften skuffede holdet fælt, da hjemmekampen mod bundholdet West Bromwich Albion sluttede 1-1.

City, der sammen med Liverpool blev regnet som de største favoritter til mesterskabet inden sæsonen, ligger blot nummer seks med 20 point for 12 kampe. West Bromwich er næstsidst med syv point under nedrykningsstregen.

City vadede i chancer, men formåede ikke at omsætte dem til mere end et mål, da Sam Johnstone leverede en storkamp i udeholdets mål.

West Bromwich var tæt på at chokstarte med et mål allerede efter syv minutter. Karlan Grant brød flot igennem og afsluttede klogt mod fjerneste side af målet, men keeper Ederson Moraes reddede forsøget.

City fik dog kontrol over kampen og havde som ventet massiv overvægt i boldbesiddelse.

Efter en halv time kunne det også aflæses på måltavlen. Raheem Sterling gik til baglinjen og serverede for Ilkay Gündogan, der kunne score til 1-0.

City afsluttede ihærdigt i håbet om at øge føringen, mens udeholdet var en sjælden gæst i Citys felt. Alligevel blev det 1-1 kort før pausen.

City-forsvareren Ruben Dias rettede et skud af, så bolden gik ind bag Ederson Moraes.

I anden halvleg pressede City voldsomt, men West Bromwich kæmpede forbilledligt for at holde storfavoritten fra fadet.

I slutfasen havde blandt andre Kevin De Bruyne og indskiftede Sergio Agüero gode muligheder, men deres afslutninger manglede kvalitet.

I tillægstiden blev målmand Sam Johnstone den helt store helt med to fantomredninger.

Først reddede han et hovedstødsforsøg fra Gündogan, og kort efter var det Sterling, der forgæves forsøgte at udplacere Johnstone med hovedet.

Og så kunne West Bromwich juble over det blot andet point på udebane i denne sæson.